Anmelden

FAQ

Wat is de prijs van de schilderworkshop?

Wat is de prijs van de schilderworkshop? De prijs staat bij de workshop in de agenda vermeld. De prijs is inclusief BTW en exclusief drankjes en hapjes. We hebben diverse tarieven: Prijs met laag tarief (zondag t/m donderdag) met tickets met vroegboekkorting vanaf 29,50 en normaal ticket 34,50 euro Prijs met hoog tarief (vrijdag en zaterdag) met tickets met vroegboekkorting vanaf 31,50 en 33,50 en normaal ticket 36,50 euro Prijs XL workshop (3 uur) met tickets met vroegboekkorting vanaf 36,50 en normaal ticket 41,50 euro

Hoe werkt het met vroegboekkorting?

De vroegboekkorting loopt altijd tijdelijk, met een beperkt aantal beschikbare kaartjes. Zorg dat je er op tijd bij bent! Het kan gebeuren dat de datum nog niet verstreken is, maar er geen kaartjes meer zijn. Dit betekent dat het maximaal aantal vroegboektickets al bereikt is.

Zou ik de workshop ook met cash mogen betalen?

Nee, helaas niet. Alle kaartjes kunnen alleen vooraf betaald worden via onze website. De betaalmogelijkheden zijn via Mollie of iDeal.

Mag ik een ander schilderij schilderen tijdens de workshop?

Wij raden dit af tenzij je zelf ervaring hebt met schilderen, maar houd er dan wel rekening mee dat de kunstenaar voor de groep staat en het aangegeven schilderij stap voor stap aan het uitleggen is. Je zal dus zelfstandig moet werken. Als je weinig of geen ervaring met schilderen hebt, kan je het beste met het schilderij van de workshop mee doen.

Mag je tijdens een workshop eventueel dingen aan het schilderij veranderen?

Bij ArtPub mag je altijd je eigen draai geven aan jouw schilderij door bijvoorbeeld gebruik te maken van andere kleuren, details te veranderen of andere objecten erin schilderen. Niets moet, alles mag op je eigen schildersdoek.

Welke kleren moet ik aan?

Het is verstandig om niet je allernieuwste kleding aan te trekken. Je krijgt een schort van ons, om je kleren te beschermen. Knoeien kan natuurlijk nog steeds. Als er wordt geschilderd met acrylverf, moet je de vlek gelijk uitwassen met koud water. Als je pas later verf in je kleren ontdekt, gaat het er niet tot nauwelijks uit.

Hoe lang duurt de schilderworkshop?

De meeste workshops duren twee uur. Bij de agenda staat de tijd aangegeven, per schilderij en locatie. De XL workshops zijn langer en duren drie uur.

Zijn er hapjes verkrijgbaar? Hoe werkt het?

In het café kun je verschillende kleine hapjes bestellen. Drankjes en hapjes bestel je bij de barmedewerkers die langs lopen tijdens de workshop. En aan het einde van de avond reken je je bestellingen af met het café.

Is het mogelijk om zelf drinken of hapjes mee te nemen?

Nee helaas niet. In het café mag je je eigen hapjes en drankjes niet meebrengen. Je kunt er voldoende bestellen.

Ik wil graag samen met mijn zoon of dochter komen, is dat mogelijk?

Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar.

Kan ik tijdens de workshop naast mijn vrienden zitten?

Wij hebben geen gereserveerde plaatsen en je kan zitten waar je wilt. Heb je een grote groep, zorg dan dat je op tijd bent als je naast elkaar wilt zitten.

Moet ik mij van tevoren aanmelden?

Ja, via de website kan je je aanmelden en direct een ticket kopen voor een bepaalde avond. Onze kunstenaar weet zo precies hoeveel personen er komen en hoeveel materiaal er nodig is.

Moet ik mijn ticket meenemen?

Als je een ticket hebt gekocht, komt je naam op de deelnemerslijst. Bij binnenkomst zullen we je naam checken. Je hoeft daarom geen ticket mee te nemen.

Hoe laat moet ik er zijn?

Gezellig dat je komt! Kom je iets eerder, dan heb je even rustig de tijd om in de sfeer te komen. Neem een drankje en kies een plekje uit. We starten precies op de aangegeven tijd zodat er voldoende tijd is om het schilderij te maken.

Hoe groot is het doek dat jullie gebruiken?

Het schildersdoek is 40x50 cm.

Kan ik op een groter doek schilderen?

Hoe groter het schilderdoek, hoe meer werk je er aan hebt om de workshop bij te houden qua tempo. We raden het daarom niet aan.Als je toch groter wilt, kan je een eigen schilderdoek zelf meebrengen mits het niet groter dan 1 meter is. Je wordt dan achter in de groep geplaatst zodat jouw schildersdoek het zicht van de andere deelnemers niet kan belemmeren tijdens de workshop. Stuur ons wel even een mail dat je een eigen grotere schilderdoek meebrengt zodat onze kunstenaar op de hoogte gebracht kan worden en hier rekening mee kan houden bij de opstelling.

Ik heb gereserveerd maar geen bevestiging gekregen. Komt dit nog per post?

De bevestiging komt altijd per mail. Kijk ook in je spam-box, soms belandt een mail hier in. Heb je geen bericht van ons ontvangen en wel betaald? Neem even contact met ons op. We gaan het dan voor je uitzoeken.

Ich habe noch ein paar Canvas übrig. Kann ich die Canvas mitnehmen und dafür etwas vom Preis abziehen?

Dies ist nur für Gruppenausflüge und dann für die ganze Gruppe möglich. Du erhälst dann einen Rabatt von 2,50 Euro pro Teilnehmer. Bei einem klassischen Workshop ist dies nicht möglich.

Ik kan geen vroegboekkorting keuze aan klikken

Het kan zijn dat er nog maar 1 vroegboekticket is, of dat de vroegboek tickets al uitverkocht zijn. Indien er nog maar 1 beschikbaar is, kan je 1 vroegboek ticket aangeven en de rest met normale tickets aanvullen voor het totaal aantal deelnemers.

Kann ich einen Workshop einer anderen Person schenken?

Wir haben Geschenkgutscheine. Du kannst zwischen verschiedenen Beträgen auswählen.

Möchtest Du Kontakt mit uns aufnehmen?